Antieke spiegel

Kent u dat, het inrichten van een villa Laten we nu eens echt eerlijk zijn; iedereen kan wel een villa inrichten dat eruit ziet als een pagina uit een magazine. Maar waarom zou je als je er ook iets spannends van kan maken, een warm interieur met antieke spullen die elk hun eigen verhaal vertellen. Ben je op zoek naar een mooie antieke stoel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Spiegels

antieke spiegel

Of je nu op zoek bent naar een antiek spiegel, een antieke stoel die als TV-meubel kan dienen, een speciaal dressoir, een vitrine om je verzameling antieke spullen tentoon te stellen aan anderen, een industriƫle boekenkast of een kastje of zelfs een kist die je als nachtkastje kunt gebruiken, als het op kasten aankomt dan biedt deze site voor ieder wat wils. Elementen als prachtig verweerd hout, afbladderende verf, ijzeren details en glazen deurtjes maken elke antieke kast tot een historisch kunstwerk. Dus shop hier voor een antieke kastje.

Het begrip antieke kast is natuurlijk erg veel omvattend. Van een Hollands wortelnoten kabinet tot een beschilderde boeren kast en van kleine antieke penantkasten tot een bibliotheek-kast met soms tientalle meter lengte boekenplank.
De collectie antieke spulletjes en maar nooit replica, omvat een ruime keus aan trendy en tijdloze meubelen.

Meer producten op deze website