Een chique woning creëren

We kennen allemaal wel de plaatjes uit woontijdschriften of de prachtige eindresultaten van woonprogramma’s. Je zult ongetwijfeld vaak hebben gewenst om ook zo’n uniek en chique interieur te hebben. Niks is echter onmogelijk: ook jij kunt zo’n trendy woning creëren! Al met een aantal aanpassingen kom je al een heel eind. In deze blog kun je wat inspiratie opdoen en je bent klaar om jouw luxe woning samen te stellen!

Woonkamer

Je spendeert veel tijd in je woonkamer. Je ploft er neer na een dag hard werken, je kijkt televisie vanaf de bank of je borrelt er gezellig met een groep vrienden. Vaak is de woonkamer – naast de gang natuurlijk – een van de eerste gedeelten van je huis die gasten te zien krijgen. Hiermee wil je natuurlijk gelijk een goede indruk maken. Wil je dat gasten jouw woonkamer echt onthouden? Zet dan een statement piece neer. Dit kan een mooie grote vaas zijn, een schilderij of bijvoorbeeld een grote open haard. Wil je graag een een statement maken met een meubelstuk? Kies dan voor Richmond Interiors meubels. Deze spullen hebben een chique touch en zullen jouw woonkamer net dat beetje extra luxe en sfeer geven. Zorg er overigens ook voor dat je woonkamer niet te rommelig is. Ruim op, haal tierelantijntjes weg en zorg voor sereniteit! 

Keuken

Ook de keuken kun je chique en trendy maken. Het ligt natuurlijk geheel aan jouw smaak, maar een echt chique keuken creëer je door donkere tinten te gebruiken. Denk aan zwart en donkergrijs gecombineerd met beton, marmer of staal. Door deze materialen en kleuren te gebruiken, krijgt je keuken een luxe gevoel. Wil je het helemaal afmaken, voeg dan wat gouden elementen toe. Zo is je keuken helemaal op en top chique!

Slaapkamer

Ook in je slaapkamer kun je het beste donkere elementen gebruiken om het een chique uitstraling te geven. Echter, je kunt bijvoorbeeld ook eikenhout gebruiken in combinatie met een witte muur. Hierdoor krijg je een landelijk gevoel. Samen met andere luxe materialen en spullen, bijvoorbeeld spiegels met een gouden randje of lange gordijnen, kun je zo jouw droomslaapkamer samenstellen. Zorg ook hier weer voor genoeg kast- en opbergruimte, zodat jouw kamer rust en kalmte uitstraalt. Zoek je nog de juiste spullen om je trendy slaapkamer mee in te richten? Kijk dan op de website van Skogen voor inspiratie!