Frame kiezen bij bedden Breda

Het juiste bed frame kiezen maakt niet zoveel uit, het zorgt ervoor dat je matras die je bij bedden Breda hebt gekocht, hoger is dan de vloer en er ‘s nachts genoeg ventilatie is zodat je matras langer meegaat. Wel is het leuk om je bed frame te kiezen die bij de rest van je interieur past. Zo kun je een heel klassiek ogend frame kiezen die wat hoger is dan normaal, dit kun je weer decoreren met een enorme hoeveelheid aan sierkussens wat erg luxe oogt. Net alsof je in een hotel slaapt. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een wat strakkere en moderne uitstraling door een laag houten bed te kopen, dit zie je vaak in Scandinavische interieurs voorbij komen die veel hout en minimalisme als uitgangspunt gebruiken. Naast deze twee opties is een hoogslaper ook een veelgekozen iets omdat je zo denkt meer ruimte over te houden.

Verschillende bedden Breda

Veel mensen denken dus dat hoogslapers een erg praktisch uitgangspunt zijn wanneer je weinig ruimte hebt in een kamer. Wanneer je een mooi matras hebt uitgekozen bij bedden Breda, is het ook fijn als het er aan het einde ook goed uit ziet. Maar ook praktisch is. Wat dus zo is wanneer je kiest voor een hoogslaper, je niet rekening houdt met verschillende hoogtes in een kamer. Veel mensen hebben een hoge kledingkast, deze twee kunnen ervoor zorgen dat een slaapkamer enorm bekrompen voelt waarbij de muren dicht op elkaar lijken te staan. Maar vaak is het al te laat als alles eenmaal in elkaar gezet is. Verschillende kleuren, texturen en hoogtes kunnen veel doen in een ruimte. Wanneer je bijvoorbeeld ruimte wilt voor een bureau en daarom kiest voor een hoogslaper, kun je beter een verhoging van de vloer maken waar je matras onder gaat. Met een zitgedeelte erbovenop.

Verhoog je vloer gemakkelijk

Dan heb je eindelijk een goed matras gekocht bij bedden Breda, en dan kun je hem nog niet kwijt. Een platform bouwen is niet ingewikkeld en je kunt simpel je matras van bedden Breda er in doen, die je eronder uit kunt schuiven. Daarboven kun je een bureau kwijt, waar je aan kunt werken. Of je zou een paar fauteuils erop kunnen zetten met een salontafel. Daarnaast is zo’n platform waar een matras van bedden Breda in zit groter dan het matras zelf, en heb je ook nog ruimte om dingen op te bergen. Zo benut je het gebruik van je kamer goed, hou je ruimte over en lijkt de kamer niet kleiner. Wanneer je het platform in dezelfde kleur en textuur als of je vloer, of je muren maakt, creëer je een grotere optische illusie waar mensen onder de indruk van raken. Dit maakt het project een stuk leuker.

Het bed is een middelpunt

Je bed van bedden Breda hoeft niet per se het middelpunt van de kamer te zijn. Wanneer je in een studioappartement woont is het fijn wanneer je visite hebt om niet telkens mensen op je bedden Breda te hoeven laten zitten. Een normale zitplek is vaak fijner om te hebben.

Ook bij onze beddenspeciaalzaak Roosendaal ben je van harte welkom!