Houten Kindermeubels

Stoere houten kindermeubels. Bekijk hier mooi houten kindermeubilair of stel zelf je ideale kindermeubelset samen. Mix & Match je eigen kindermeubeltjes!

Houten kindermeubels met uniek design

Tussen de houten kindermeubels van JunkTrunk vind je veel bijzondere items met een uniek design. Zo is er voor elk interieur wel een goede eyecatcher. Denk bijvoorbeeld aan meubelset met een mooie twee zits tafel en twee opbergstoeltjes. Een super handig opbergmeubel voor ieder kind. Of denk bijvoorbeeld aan een klein compact kinderlessenaartje gecombineerd met een stoer robuust krukje. Waar je ook voor kiest, met één van deze houten kindermeubels ziet je kinderhoek er altijd weer mooi en perfect opgeruimd uit!

JunkTrunk heeft een aantal stijlvolle meubelsets samengesteld met stoere houten kindermeubels. Mooie vierkante of ronde kindertafels met bijpassende hippe houten krukjes of bankjes. Ben je op zoek naar een compact houten kindermeubel voor een of twee kinderen, ga dan voor een mooie tafel met klep je combineert met twee krukjes, stoeltjes of bankjes.  Ben je op zoek naar een stoere houten kindermeubels voor twee of meer kinderen, kijk dan eens bij de vierkante of ronde speeltafels. Ook de grotere kleptafels zijn dan een perfecte optie om veel kinderen aan te laten spelen. Of je ze nou combineert met een praktisch bankje met opbergvak of een aantal compacte bijzet krukjes, de houten kindermeubels van JunkTrunk zijn altijd een goede aanvulling voor je interieur.

Met een compleet speelmeubel creëer je een opvallend mooie speelhoek die altijd tip top netjes is vanwege de handige opbergvakken. Alle houten kindermeubels zijn ook los verkrijgbaar zodat je zelf de ideale combinatie kunt samenstellen. Zo heeft JunkTrunk voor iedere ruimte de leukste kindermeubels van hout in de collectie.

Uit de grote keuze houten kindermeubels is het moeilijk kiezen uit de vele modellen en opstellingen van JunkTrunk. Gelukkig shop je dit houten kindermeubilair nu gemakkelijk online en ontvang je ze de snel in huis. Bestel je online dan wordt jouw houten kindermeubilair gratis verzonden.