Tafel met tegels

Tafel met tegels

Tafel met tegels

De keramische tegels zijn ook verkrijgbaar voor aan de muur maar wij vonden dit tafeltje weer eens wat anders.

Tafeltje in zwart en wit

12 keramische tegels ingelegd in een zwart houten frame. Samen vormen ze een tafeltje in zwart en wit. Maar wat voor tafeltje in zwart en wit! Je kunt zelf ook nog even de kleur van de metalen poten bepalen. Een originele bijzettafel of zelfs salontafel met dus een tegelblad. Maar ben je nou een liefhebber van kleur dan kies je misschien liever voor de keramische tegels met neonkleuren.

Arttiles maakt dus niet alleen keramische tegels of tegels van canvas voor aan de muur maar ook dit soort hippe meubeltjes.

Wil je liever zelf aan de slag met deze leuke tegeltjes dan bestel je gewoon een doos met 16 tegels in kleur en motief naar wens. Hoe gaaf voor het betegelen van een achterwandje in je keuken? Of een leuke kleurige hoek in je toilet? De tegels zijn 15cm x 15cm dus je rekent zelf even uit hoeveel je nodig hebt? Je kunt ze gebruiken met een voeg maar ook strak tegen elkaar gezet. Een te gek resultaat! Uniek tegelwandje heb je dan want je bepaalt zelf natuurlijk het patroon en de kleurcombinatie.